Home

väitteitä kuollut häpeällinen tennis atp palkinto hemmotella Kuivuus iltapäivällä

Pablo Carreno Busta Earns First ATP 500 Trophy In Hamburg | ATP Tour |  Tennis
Pablo Carreno Busta Earns First ATP 500 Trophy In Hamburg | ATP Tour | Tennis

Palkintorahojen romahdus häivytti tenniksen tähtipelaajien mielenkiinnon  suurturnauksiin – "Luulen, että tulee paljon poisjääntejä" | Urheilu |  Keski-Uusimaa
Palkintorahojen romahdus häivytti tenniksen tähtipelaajien mielenkiinnon suurturnauksiin – "Luulen, että tulee paljon poisjääntejä" | Urheilu | Keski-Uusimaa

Kontinen ja Peers iskivät uskomattoman voiton ATP-finaaleissa: ”Hienoa,  että saamme palkinnon kovasta työstä” - Urheilu | HS.fi
Kontinen ja Peers iskivät uskomattoman voiton ATP-finaaleissa: ”Hienoa, että saamme palkinnon kovasta työstä” - Urheilu | HS.fi

Viikkoennakko 44/2020 - TEHO Sport Tennisliiga käynnistyy, Ruusuvuori pelaa  Kazakstanissa - Suomen Tennisliitto
Viikkoennakko 44/2020 - TEHO Sport Tennisliiga käynnistyy, Ruusuvuori pelaa Kazakstanissa - Suomen Tennisliitto

Ruusuvuorelle uran ensimmäinen Wimbledon-otteluvoitto – murtopallo.net

Nitto ATP Finals Announces Record Prize Money For 2022 Event | ATP Tour |  Tennis
Nitto ATP Finals Announces Record Prize Money For 2022 Event | ATP Tour | Tennis

Ruusuvuoren ennätyksellinen kausi, ehdokkaana vuoden tulokkaaksi -  "Lähitulevaisuudessa maailmanlistalla sijoille 30-50" - Suomen Tennisliitto
Ruusuvuoren ennätyksellinen kausi, ehdokkaana vuoden tulokkaaksi - "Lähitulevaisuudessa maailmanlistalla sijoille 30-50" - Suomen Tennisliitto

ATP World Tour Finals/Tennis Masters Cup in review • Tennis Masters Cup  2009 #action #active #ball #balls #tennis #crowd #f… | Tennis masters,  Roger federer, Tennis
ATP World Tour Finals/Tennis Masters Cup in review • Tennis Masters Cup 2009 #action #active #ball #balls #tennis #crowd #f… | Tennis masters, Roger federer, Tennis

Vahva Ivashka oli liikaa Ruusuvuorelle, historiallinen ATP-finaalipaikka  lipui suomalaisen käsistä välierässä: "Oli kaikin puolin todella huono  matsi"
Vahva Ivashka oli liikaa Ruusuvuorelle, historiallinen ATP-finaalipaikka lipui suomalaisen käsistä välierässä: "Oli kaikin puolin todella huono matsi"

Miami Open 2022: Draws, prize money and everything you need to know

JHTC goes Nitto ATP Finals 17.-19.11.2022

NextGen ATP Finals 2021: Ryhmät, palkintorahat, lähetykset, suoratoisto ja  paljon muuta - Moyens I/O
NextGen ATP Finals 2021: Ryhmät, palkintorahat, lähetykset, suoratoisto ja paljon muuta - Moyens I/O

ATP Masters 1000 Rome | Overview | ATP Tour | Tennis

Emil Ruusuvuori otti maratonottelussa takkiinsa – tiukka arvio  suorituksesta: "Ottaa päähän” - Tennis - Ilta-Sanomat
Emil Ruusuvuori otti maratonottelussa takkiinsa – tiukka arvio suorituksesta: "Ottaa päähän” - Tennis - Ilta-Sanomat

Tennis-vihjeet – Parhaat vihjeet massalle ja kovalle alustalle |  Pallomeri.net
Tennis-vihjeet – Parhaat vihjeet massalle ja kovalle alustalle | Pallomeri.net

Ruusuvuori eteni puolivälieriin Intiassa | Urheilu | Uusimaa

Miesten maailmanlistan entinen ykkönen Andy Murray kommentoi Novak  Djokovicin tilannetta: ”Se ei todellakaan ole hyväksi tennikselle” -  Urheilu | HS.fi
Miesten maailmanlistan entinen ykkönen Andy Murray kommentoi Novak Djokovicin tilannetta: ”Se ei todellakaan ole hyväksi tennikselle” - Urheilu | HS.fi

Djokovic pyrkii ATP-finaaliturnauksen mestariksi viiden vuoden tauon  jälkeen | Urheilu | Keskisuomalainen
Djokovic pyrkii ATP-finaaliturnauksen mestariksi viiden vuoden tauon jälkeen | Urheilu | Keskisuomalainen

Serbitähti teki tennishistoriaa - Voittamaton jo yli 1840 päivän ajan! |  Penkkiurheilu.com
Serbitähti teki tennishistoriaa - Voittamaton jo yli 1840 päivän ajan! | Penkkiurheilu.com

Metz | Overview | ATP Tour | Tennis

Parhaat tennispelaajat palkittu - Vuoden miespelaaja voitti tällä kaudella  kolme ATP-turnausta! - SuomiUrheilu
Parhaat tennispelaajat palkittu - Vuoden miespelaaja voitti tällä kaudella kolme ATP-turnausta! - SuomiUrheilu